Scroll To Top
PERSONAL LIFE COACH LIZA BOOTSMA
leven vanuit het Licht

BEWUSTWORDING

Bewustwording

Bewustwording is een proces waarbij je inzichten en verdieping krijgt over jezelf, anderen en het leven. Bewustwording ontstaat van binnenuit. Vanuit de ziel, het Zelf of het Licht is er een soort van aantrekkingskracht om te verdiepen en het ‘pad van verlichting’ te volgen.

Bewustwording is een continu-proces. Het is een reis op zoek naar je Zelf, de ware essentie van het leven en de waarheid van Wie je Bent.
Naarmate je lagen van jezelf loslaat (het verdwijnen van mens-besef) word je bewuster en kom je dichter bij je gevoel.

Het bewustwordingsproces verloopt in lagen. Vanuit je gevoel dient een volgende verdieping zich van-zelf aan. Niets van het proces en de innerlijke reis kun je bedenken, alles ont-dekt zich van-zelf via energetische transformaties (oude energie omzetten naar nieuwe energie door een meester of goeroe). Uiteindelijk kom je bij je Zelf en word je wie je werkelijk bent.

CONSULT

Consult

In een persoonlijk consult wordt dat wat nodig is ‘aangeraakt’ en oude energie getransformeerd naar nieuwe energie. Dit loslaten voelt als een bevrijding. Vervolgens worden de oorzaken van persoonlijke issues (fysiek en/of emotionele) ont-dekt en losgelaten.

Na een consult zal de nieuwe energie zich gaan manifesteren in het leven. Er zullen veranderingen komen en er zal verlichting ontstaan. Na meerdere consults zal het bewustzijn groeien en de waarheid zich ontvouwen. Je eigen gave en helderheid zal niet langer bedekt zijn en je eigen Licht zal zich openbaren.

Naast een persoonlijk consult is ook een Telefonisch Consult of een Behandeling Op Afstand mogelijk. De energetische werking is even sterk als een persoonlijk consult.

LIZA BOOTSMA

Liza_Bootsma.jpg

Liza Bootsma

In de beginjaren van mijn bewustwordingsproces kwam ik in contact met de yogi Paramahansa Yogananda. Een grote leermeester die mij heeft geïnspireerd te zoeken naar mijn Zelf. Van binnenuit was er steeds die enorme aantrekkingskracht om de diepere betekenis van het leven te begrijpen en mij zelf te genezen van emotionele en fysieke pijn. Dit zelfrealisatieproces, het Pad van Verlichting, heeft geleid tot Verlicht Zijn en de staat van Samadhi (eenheid van licht en kosmische geest) en verfijnt zich nog steeds op kosmisch niveau.

In 2006 ben ik een praktijk begonnen als energetisch coach en help ik mensen, met allerlei klachten en levens-issues, die verdieping zoeken en zich aangetrokken voelen tot het pad van verlichting. Dit pad verloopt voor een ieder op zijn of haar eigen manier maar uiteindelijk zal een ieder het Licht gaan zien.

Het is mijn taak het Licht op aarde te brengen en het Licht te Zijn voor een ieder die Verlichting zoekt.

‘verlichting is nabij voor hen die naar binnen gaan en het innerlijk pad verkiezen om geluk, rust en liefde te vinden’ (Paramahansa Yogananda)
‘ik zie overal Licht’ (Liza)

CONTACT

contact.jpg

Contact

liza@personallifecoach.nl
06 - 21 62 77 69
KVK: 08164949

Oostravenweg 13
8162 PJ Epe